O firmie
Dzień dobry!
Miło nam, że zdecydowali się Państwo na zapoznanie z naszą szeroką ofertą. Wierzymy, że elastyczność i rzetelność za którą ceni nas wielu klientów pozwoli nam uzyskać także Państwa uznanie.
Zawsze staramy się uwzględnić oczekiwania poszczególnych członków rodziny by ostateczne menu i charakter imprezy były satysfakcjonujące dla wszystkich.
Serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami oraz do zapoznania się z naszą ofertą.
Zakres usług
Menu przyjęcia pożegnalne: Ilość osób: do 55 - Sala Restauracji 55 -120 - Sala Teatralna 120 – 250 - Sala WidowiskowaCzas trwania: około 3hDopłata do Sali Teatralnej – 200 zł (przygotowanie i posprzątanie sali) + 100 zł - każda rozpoczęta godzina przyjęciaDopłata do Sali Widowiskowej - 300 zł (przygotowanie i posprzątanie sali) + 150 zł -każda rozpoczęta godzina przyjęcia.Sala Restauracji – GRATIS – (zastrzegamy jednak sobie prawo do organizacji więcej niż jednego przyjęcia w zależności od liczebności i godzin trwania pozostałych) – Sala Restauracji z zapewnieniem wyłączności – 300 zł. Propozycja I48 zł/os.Zupa, II danie serwowane jednoporcjowo (mięso, dodatek skrobiowy, surówka), deser, napoje zimne i gorące bez limitu. Propozycja II 66 zł/os.Zupa, 3 rodzaje mięs – 1,5 porcji na osobę, 2 dodatki skrobiowe, bukiet surówek, deser, napoje zimne i gorące bez limitu. Propozycja III 83 zł/os. Przystawka, zupa, 3 rodzaje mięs – 2 porcje na osobę, 2 dodatki skrobiowe, bukiet surówek, deser, napoje zimne i gorące bez limitu.Dodatkowo w propozycji III zapewniamy: serwetki fizelinowe, goblety do napojów, świeczniki. Przystawki: Łosoś wędzony na ziołowym fromage, Terrina drobiowa z suszonymi pomidorami, Rolada wieprzowa, Caprese, Zupy: Tradycyjny rosół z makaronem, Krem z tartych pomidorów z kluseczkami, Zupa pieczarkowa, Żurek na zakwasie z jajkiem, Krem brokułowy z prażonymi migdałami, Krem grzybowy z kluseczkami, Mięsa: Filet z kurczaka w sosie kurkowym, Pierś z kurczaka po parysku, De'volaille, Filet drobiowy zapiekany z pomidorem i serem, Filet z ryby gotowany lub w panierce, Stek z karczku z pieczarkami, Zrazy Radziwiłła z karczku, Rolada po szwajcarsku, Pieczeń wieprzowa w ziołach marynowana, Rumsztyk z cebulką, Kotlet schabowy, Dodatki skrobiowe: Ziemniaki z masłem i koprem, Kluski śląskie, Ziemniaki pieczone z przyprawami, Ryż z warzywami, Kasza gryczana, Dodatki warzywne: Bukiet surówek, Warzywa gotowane na parze, Marchewka z groszkiem, Kapusta zasmażana, Buraczki zasmażane, Desery: Lody śmietankowe na gorących malinach, Sernik ze skórką pomarańczy, Szarlotka z kruszonką, Gorący torcik czekoladowy z sosem wiśniowym, Ciasto jogurtowe z malinami. Napoje: Kawa z ekspresu bez limitu, Paleta herbat smakowych bez limitu, Soki owocowe bez limitu, Woda mineralna bez limitu, Dodatkowe płatne: Serwis własnych ciast – 3 zł za osobę. Sos – 3 zł za osobę
Galeria zdjęć
5